Laden van openbaar vervoer in uw gemeente

Vervoer in de stedelijke omgeving is binnen afzienbare termijn elektrisch. Elektrisch vervoer is namelijk razendsnel in opkomst. Daarmee groeit de behoefte aan laadvoorzieningen voor elektrische vervoersmiddelen vlot.

Passende laadoplossing

Allego maakt het mogelijk om elektrische vervoersmiddelen probleemloos op te laden. Daarom helpen we onze klanten en partners deze stap zo snel en slim mogelijk te maken. Dit doen we door een passende laadoplossing te bieden die past bij uw specifieke situatie.

Denkt u daarbij aan duurzaam bus-, boot- of taxivervoer. Onder de noemer Urban Mobility richten wij ons op het elektrificeren van deze verkeersbewegingen. Wij gaan hierbij uit van de keuzevrijheid voor eindgebruikers. Zij bepalen uiteindelijk of zij de auto pakken, gebruik maken van openbaar vervoer, een elektrische taxi nemen, of een elektrische scooter kopen. Of een combinatie van die mogelijkheden. U helpt zo mee om de luchtkwaliteit te verbeteren en milieubewuster te worden zonder dat dit een negatieve impact hoeft te hebben op uw bedrijfsresultaat.

Services van Allego

Het voordeel is dat Allego zich concentreert op de synergie van de laadinfrastructuur en het samenspel van deze vervoersmiddelen. Allego zoekt naar slimme laadoplossingen om elektrisch stedelijk vervoer integraal mogelijk te maken. Hierbij nemen we u al het werk uit handen.
Wij plaatsen, beheren en onderhouden de laadoplossing, maar zorgen bij onverhoopte situaties ook voor een 24-uurs storingsdienst.

Uw voordelen zijn:

  • U loopt voor op de innovatie van elektrisch openbaar vervoer.
  • Daarnaast draagt u bij aan het verminderen van ongewenste emissies zoals geluidsoverlast en CO2 uitstoot en wordt de luchtkwaliteit in de stad verbeterd.
  • U kunt uw risico’s bij deze transitie delen met een ervaren partner.
  • U blijft flexibel en toekomstbestendig, omdat uw uitdaging integraal en modulair benaderd wordt.
  • U creëert een constante gebruiker voor lokaal duurzaam opgewekte energie en draagt zo ook bij aan uw energietransitie en –onafhankelijkheid.
  • U kunt u blijven focussen op uw core business, omdat u volledig ondersteunt en ontzorgd wordt door een onafhankelijke partner.

Wilt u meer informatie over Urban Mobility? Neem dan contact op met Frank via het onderstaande mailformulier.

Frank Verhulst
06 1594 8771
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief