Laden onderweg in uw gemeente

Iedere dag ziet u veel bezoekers en passanten binnen uw gemeente. Een groot deel daarvan reist binnen uw gemeente een ander gedeelte is op doorreis. Ook voor elektrische taxi’s, passanten op doorreis of vluchtige bezoekers kunt u nu een laaddienst aanbieden. Deze groep elektrisch rijders is vooral onderweg en heeft weinig tijd om een auto op te laden. Voor hen is bijvoorbeeld een snellader de oplossing.

Maar ook voor bezoekers die voor een vergadering komen, gaan winkelen of voor een langer bezoek in uw gemeente aanwezig zijn, hebben we een passende oplossing. Om uit te vinden welke laadoplossing goed bij de door u aangewezen locatie past, zoekt Allego uit welke behoeftes uw bezoeker heeft en welke laadoplossing het beste bij de specifieke plek past. Daarbij inventariseren we de gemiddelde lengte van het verblijf, en hoeveel gebruikers er nu en in de toekomst zullen zijn.

Services van Allego

Bezoekers onderweg zijn over het algemeen niet lang op een vaste locatie. Om hen te voorzien van een aansluitende laadoplossing, realiseert Allego laadpalen die verschillende laadsnelheden ondersteunen, zodat uw gasten na een passende tijd de benodigde vervolgafstand kunnen afleggen! Allego plaatst niet alleen de laadpaal, ook onderhouden we de laadpaal, bieden een 24/7 storingsdienst aan en zorgen ervoor dat iedereen er altijd op kan laden. U heeft er verder geen omkijken naar en geniet van alle voordelen van de laadpaal op uw locatie.

Uw voordelen zijn:

  • Handige laadservice voor bezoekers en passanten.
  • U wordt totaal ontzorgd. Allego regelt alles en is bereid mee te investeren in een laadoplossing op uw locatie.
  • U draagt bij aan een beter milieu en verbetering van de luchtkwaliteit.
Elise Wienholts
06 27 03 34 80
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief