Kan ik u helpen ?

Kan ik u helpen ?

Natasja Preijer

Sales gemeenten & provincies
Bekijk meer
Bekijk meer

Titel

Inleiding

Knop

Laden voor bewoners en bezoekers

Elektrisch vervoer is razendsnel in opkomst. Ook in uw gemeente zult u merken dat het aantal e-rijders toeneemt. Waarschijnlijk krijgt u al aanvragen binnen voor laadpalen aan de openbare weg.

Allego helpt u eenvoudig en snel laadpunten te realiseren, waarbij u als gemeente zelf volledig de regie houdt. Ook zonder een financiële bijdrage van de gemeente. We plaatsen, financieren en onderhouden laadpalen die wij ter beschikking stellen aan de gemeente, haar bewoners en bezoekers. Dit voeren wij uit binnen de gestelde beleidskaders van uw gemeente.

Daarnaast werken we met partners samen om ook andere elektrische vervoersmiddelen in de stedelijke omgeving probleemloos op te laden. Denkt u daarbij aan duurzaam bus-, boot- of taxivervoer. Overal en altijd zorgeloos laden met Allego.

icoon

Laden in de openbare ruimte

Eenvoudig en snel laadpunten realiseren in de openbare ruimte en bovendien zelf volledig de regie houden? Dat kan met het open markt model van Allego. Ook zonder financiële bijdrage van de gemeente.

Lees meer over onze aanpak
icoon

Urban Mobility

Vervoer in de stedelijke omgeving is binnen afzienbare termijn elektrisch. En dit gaat verder dan de auto. Denkt u daarbij aan duurzaam bus-, boot- of taxivervoer. Onder de noemer Urban Mobility richten wij ons op het elektrificeren van deze verkeersbewegingen.

Lees meer over elektrisch openbaar vervoer
icoon

Laden onderweg in uw gemeente

Vele bezoekers en passanten rijden dagelijks door uw gemeente en verblijven daar voor korte of lange duur. Steeds meer e-rijders behoren tot deze groep. Hoe kunt u hen  helpen met het aanbieden van een passende laadoplossing voor iedere verblijfsduur? Allego helpt u de juiste keuze te maken.

Lees meer
Openbare laadpalen plaatsen in uw gemeente?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief