Wie we zijn

Het is de missie van Allego dat iedereen altijd en overal zijn elektrische auto kan laden. Eenvoudig en betaalbaar. Daarom ontwikkelen wij laadoplossingen en laadinfrastructuur op maat, voor gemeenten, bedrijven en vervoersmaatschappijen.

Betrouwbaar, betaalbaar, toegankelijk

Elektrisch rijden is in opkomst. Elektrische rijders willen hun auto overal en altijd kunnen opladen. Allego biedt de flexibiliteit door laadinfrastructuur te ontwikkelen en realiseren die betrouwbaar, betaalbaar en voor iedereen toegankelijk is. Ook ontwikkelt Allego services die passen bij het laden van de toekomst zoals bijvoorbeeld openbaarladen.nl voor de laadpaal in openbare ruimten, het innovatieve ChargingPlaza om meerdere voertuigen op een kleine ruimte te voorzien van stroom en Urban Mobility. Samen met de automobielbranche, overheden, service providers en netbeheerders ontwikkelt Allego gebruikersgerichte services die elektrisch rijden aangenamer en persoonlijker maken.

Vliegende start

Vanaf de oprichting in september 2013 heeft Allego een vliegende start gemaakt. Openheid, gericht op co-operatie, continu vooruitstrevend en een focus op het zien van mogelijkheden. Dit zijn de waarden die we bij Allego nastreven nu en in de toekomst. Een toekomst waar elektrisch aangedreven vervoer de standaard is.

Wij werken onafhankelijk en innovatief. Samen versnellen wij het gebruik van elektrisch vervoer. Meer lezen over onze zelfstandige positie binnen de Alliander groep? Lees hier verder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief