Organisatie

Allego, gevestigd in de Kleefse Waard in Arnhem, ontwikkelt samen met haar klanten en partners laadoplossingen op maat die de bestuurders van een elektrische auto optimaal voorziet van een toegankelijke, betaalbare laadmogelijkheid. Wij hebben één doel, de mogelijkheid bieden dat elke bestuurder van een elektrische of plug-in Hybrid auto altijd en overal zijn/haar auto kan opladen.

Internationaal

Allego investeert zelf in het plaatsen en exploiteren van laadpalen en laadpunten in Nederland, België en Duitsland. Allego is een afsplitsing van het grootste netwerkbedrijf van Nederland, Alliander dat al sinds het begin van de opkomst van elektrisch vervoer bezig is met innovatie en ontwikkelingen rondom laadinfrastructuur.

Wij bieden onze services in zowel Nederland, België als Duitsland aan. Ook denken wij graag na over de Europese toekomst van mobiliteit waar open standaarden en protocollen, interoperabiliteit en betaalbaarheid van essentieel belang zijn voor het vervullen van moderne mobiliteitsbehoeften.

Karakteristieken

Wij zijn innovatief en betrouwbaar, ambitieus maar ook realistisch. We verwachten dat je fouten maakt en dat we daar allemaal van leren, maar ook dat je boven jezelf uitstijgt en de rest met je meeneemt. Wij werken graag samen, met klanten, partners en e-rijders. En natuurlijk met onze collega’s. Zelf rijden we allemaal elektrisch.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief