Open sollicitatie

Allego is een jonge en ambitieuze organisatie gericht op de versnelling van elektrisch vervoer in Europa, startend vanuit  Nederland, België en Duitsland. Wij doen dit door het realiseren en exploiteren van  laadoplossingen voor elektrisch vervoer en het ontwikkelen van services die het leven van de e-rijder makkelijker maken. Wij hebben de ambitie de markt altijd zes maanden vooruit te zijn. Allego bevindt zich op het snijvlak van de automotive, infrastructuur en IT waardoor er een continue aandacht voor nieuwe markt- en productontwikkeling nodig is.

Duurzame mobiliteit, daar zit jouw drive. Daarom speel jij een belangrijke rol in het binnenhalen en/of realiseren van opdrachten die dit dichterbij brengen.

Elektrisch vervoer heeft zich de afgelopen jaren in snel tempo ontwikkeld. Alliander bekleedt hier een marktleiderspositie in Nederland. Om deze positie verder uit te bouwen en daarmee direct een bijdrage te leveren aan de oplossing voor de klimaat-  en luchtkwaliteitsproblematiek in de grote steden én de omschakeling van fossiele brandstoffen naar elektrisch vervoer in het algemeen, wil Alliander de e-Mobility activiteiten versnellen en naar de markt brengen. Allego is een Alliander initiatief om EV te versnellen. Met Allego zijn wij in staat om op een natuurlijke manier klanten van laadmogelijkheden te voorzien, inclusief de services die daarbij horen.

Allego bestaat uit de volgende teams:

  • Business Development & Sales – the Netherlands / Belgium
  • Business Management Germany
  • Realisation & Operation
  • Marketing & Product Development
  • Business Support

Allego beweegt zich intensief en innovatief in de continue in beweging zijnde markt van elektrisch vervoer. Daarom zoekt Allego naar ambitieuze en ondernemende mensen die in deze markt het verschil kunnen maken. Mensen die een passie hebben voor ons vakgebied en ons verrassen met hun pro-activiteit, ondernemerschap en doorzettingsvermogen.

Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die vanuit hun eigen kracht solliciteren en terughoudend zijn met feitelijke vacatures. Wij nodigen je dan ook graag uit om jouw interesse voor Allego kenbaar te maken via een open sollicitatie. Zien wij een mogelijke match, dan gaan wij graag het gesprek met je aan over je ambities en eventuele mogelijkheden binnen één van onze teams.

Wat bieden wij je?

Bij Allego kies je je eigen uitdaging. Omdat het energielandschap in ontwikkeling is, zijn jouw mogelijkheden eindeloos. Jouw carrièrestappen heb je zelf in de hand en daarbij word je door ons ondersteund. Je ontvangt een prima salaris en kunt zelf de secundaire arbeidsvoorwaarden samenstellen die passen bij jouw wensen of levensfase.

Meer informatie of solliciteren?

Zie jij jezelf als dé aanvulling voor ons team, stuur dan jouw sollicitatie voorzien van een duidelijke motivatie, samen met je CV naar recruitment@allego.eu.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief