Over Allego

Wij zijn Allego. Samen met onze partners werken wij aan een wereld waar iedereen met een elektrische auto altijd en overal kan laden. Eenvoudig en betaalbaar. Van ons mag je verwachten dat onze laadoplossingen betrouwbaar, kosteneffectief en bovendien ‘slim’ zijn. Laadoplossingen die services bieden die horen bij de mobiliteit van de toekomst.

Betrouwbaar, betaalbaar, toegankelijk

Elektrisch rijden is in opkomst. Elektrische rijders willen hun auto overal en altijd kunnen opladen. Allego biedt de flexibiliteit door laadinfrastructuur te ontwikkelen en realiseren die betrouwbaar, betaalbaar en voor iedereen toegankelijk is. Ook ontwikkelt Allego services die passen bij het laden van de toekomst zoals bijvoorbeeld openbaarladen.nl voor de laadpaal in openbare ruimten, het innovatieve ChargingPlaza om meerdere voertuigen op een kleine ruimte te voorzien van stroom en Urban Mobility. Samen met de automobielbranche, overheden, service providers en netbeheerders ontwikkelt Allego gebruikersgerichte services die elektrisch rijden aangenamer en persoonlijker maken.

Vliegende start

Vanaf de oprichting in september 2013 heeft Allego een vliegende start gemaakt. Openheid, gericht op co-operatie, continu vooruitstrevend en een focus op het zien van mogelijkheden. Dit zijn de waarden die we bij Allego nastreven nu en in de toekomst. Een toekomst waar elektrisch aangedreven vervoer de standaard is.

Wij werken onafhankelijk en innovatief. Samen versnellen wij het gebruik van elektrisch vervoer.

Internationaal

Wij bieden onze services in heel Europa aan. Ook denken wij graag na over de Europese toekomst van mobiliteit waar open standaarden en protocollen, interoperabiliteit en betaalbaarheid van essentieel belang zijn voor het vervullen van moderne mobiliteitsbehoeften.

Karakteristieken

Wij zijn innovatief en betrouwbaar, ambitieus maar ook realistisch. We verwachten dat je fouten maakt en dat we daar allemaal van leren, maar ook dat je boven jezelf uitstijgt en de rest met je meeneemt. Wij werken graag samen, met klanten, partners en e-rijders. En natuurlijk met onze collega’s. Zelf rijden we allemaal elektrisch.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief