Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Sales Expert

Stel uw vraag aan ons team

Laden op het werk

U bent fleetmanager, facilitymanager of gebouwbeheerder en u wilt de medewerkers en bezoekers van uw organisatie faciliteren. Iedere dag is het een komen en gaan van mensen. De een blijft lang op de locatie. De ander is er maar even. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen laadbehoefte. U zoekt daarom een oplossing die past bij de dagelijkse praktijk en die rekening houdt met de fysieke mogelijkheden van uw organisatie.

Stevig EV beleid. Of de eerste stap

Wellicht begint uw organisatie net met elektrisch rijden. U wilt dan waarschijnlijk met enkele laadpalen starten en het aantal laten meegroeien met de ontwikkeling van de elektrische fleet. Misschien hebt u al een stevig EV-beleid en rijden veel medewerkers al met een elektrische auto’s. In dat geval zoekt u een grote laadoplossing die in een keer alle e-rijders faciliteert. En meegroeit met de verdere ontwikkeling van de fleet.

Bekijk de 1 minuut animatie over charging plaza

Economisch meest voordelige investering

Allego helpt u met het vinden van de juiste balans. Samen beoordelen we de (verwachte) samenstelling van uw wagenpark, de verdeling van parkeergelegenheden voor eigen medewerkers en bezoekers en de beschikbare capaciteit op uw locatie. Wij leveren u de passende en de economisch meest voordelige laadoplossing. Waar u niet alleen vandaag maar ook morgen mee uit de voeten kan. En een oplossing die desinvesteringen voorkomt. Natuurlijk in combinatie met alle diensten die er voor zorgen dat u altijd kunt laden.

Diensten Allego

Allego zorgt er voor dat u altijd kunt laden op uw locatie. Hiermee garandeert zij optimaal gemak voor de locatie-eigenaar en de e-rijder. Onze dienstverlening bestaat onder meer uit:

  • Installatie, beheer en onderhoud;
  • Monitoring en 24/7 helpdesk;
  • Verrekening laadsessies.

Erik Jorritsma - Business developer Allego

Erik Jorritsma

Slim laden advies 

+31 6 15 85 65 05

Laden wordt mooi!

Allego heeft met Charging Plaza niet alleen een functioneel, maar ook een mooie laadoplossing ontwikkeld. Vaak ligt het Charging Plaza centraal zoals bij industriepark IPKW. En biedt zo een gastvrije ontvangst voor e-rijders.

Economisch meest voordelige investering

Charging Plaza garandeert een toekomstvaste investering. Het laadplein is modulair en kan worden uitgebreid als u meer laadpunten nodigt heeft. Door de combinatie van schaalbaarheid en slimme afstemming op uw beperkte capaciteit maakt Charging Plaza de economisch meest voordelige investering.

 

Laden op het werk

Flexibel laden voor uw medewerkers, gasten  en bezoekers

ladenophetwerk

 

Laden onderweg

Snel laden voor uw bezoekers die op doorreis zijn

ladenophetwerk

 

Laden voor uw gasten

Normaal laden of snel laden. Wat past het beste bij uw situatie?

Laden voor uw gasten

 

Laden in openbare ruimte

Geen ruimte op uw locatie. Toch laden. Goed geregeld!

Laden in de openbare ruimte

Team

Sales Expert

Sales Expert

Stel uw vraag aan ons team
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief