Kan ik u helpen

Kan ik u helpen

Sales Expert

Stel uw vraag aan ons team

Laden onderweg

U bent eigenaar of locatiemanager van bijvoorbeeld een restaurant, business centres of retail store dat aan de snelweg of doorgaande route ligt. Waarschijnlijk krijgt u steeds vaker de vraag van uw gasten of zij hun elektrische auto op kunnen laden op uw locatie. Gezien de groei van het aantal elektrische auto’s, zal de vraag ook nog sterk toenemen de komende jaren.

Snel opladen? Aantrekkelijke locatie!

Vaak zijn uw bezoekers relatief kort op uw locatie. Om iets te eten, te kopen of om zaken te doen. Na het bezoek zetten de bezoekers de reis weer voort naar een volgende bestemming. Vanzelfsprekend is de beschikbaarheid van laders en de mogelijkheid om snel te kunnen laden erg belangrijk voor e-rijders.

Als u de e-rijder in de gelegenheid stelt om snel te kunnen laden, biedt u niet alleen goede service. Ook uw locatie wordt extra aantrekkelijk. U trekt nieuwe klanten.

Allego snellaadcorridor

Allego ontwikkelt en exploiteert een Europese snellaadcorridor. Indien u een locatie heeft die geschikt is voor snelladen en u wilt onderdeel zijn van de Allego snellaadcorridor neem dan contact met ons op. Samen met u maken we een locatie-analyse. Afhankelijk van de locatie kenmerken plaatsen we 1 of meer snelladers. Graag bespreken we ons business model met u om samen te beoordelen wat een passende oplossing is.

Uiteraard zorgt Allego er voor dat iedereen ook altijd zorgeloos kan laden.

Diensten Allego

Allego zorgt er voor dat u altijd kunt laden op uw locatie. Hiermee garandeert zij optimaal gemak voor de locatie-eigenaar en de e-rijder. Onze dienstverlening bestaat onder meer uit:

  • Installatie, beheer en onderhoud;
  • Monitoring en 24/7 helpdesk;
  • Verrekening laadsessies.

Erik Jorritsma - Business developer Allego

Erik Jorritsma

Snel laden advies 

+31 6 15 85 65 05

Allego snellaad Corridor

Allego ontwikkelt en exploiteert een europese snellaad corridor. Momenteel is Allego actief in Nederland, Belgie en Duitsland. In Nederland zijn 50 snelladers ontwikkeld. In Duitsland en Belgie worden in 2016 nog eens 300 snelladers geplaatst.

Bent u locatiehouder?

Samen met u maken een analyse van uw locatie. Afhankelijk van de locatiekenmerken plaatsen we 1 of meer snelladers. Graag bespreken we onze business model met u. We komen altijd tot een passende oplossing.

 

Laden op het werk

Flexibel laden voor uw medewerkers, gasten en bezoekers

ladenophetwerk

 

Laden onderweg

Snel laden voor uw bezoekers die op doorreis zijn

ladenophetwerk

 

Laden voor uw gasten

Normaal laden of snel laden. Wat past het beste bij uw situatie?

Laden voor uw gasten

 

Laden in de openbare ruimte

Geen ruimte op uw locatie. Toch laden. Goed geregeld!

Laden in de openbare ruimte

Sales Expert

Sales Expert

Stel uw vraag aan ons team
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief